«Երեմյան Փրոջեքթս» ընկերության գլխավոր տնօրեն Դավիթ Երեմյանն ասել է, որ Հայաստանի ռեստորանային ոլորտը գրեթե վերականգնվել է 2020 թվականի շոկերից հետո:
Դավիթ Երեմյանն այդ մասին ասել է՝ «Տնտեսական Կարմիր թել» հաղորդաշարի շրջանակում պատասխանելով Մեդիամաքսի տնօրեն Արա Թադեւոսյանի հարցերին:
«Ունենք մեծ ծրագրեր, որոնք կյանքի ենք կոչելու: Մենք մեր առջեւ միշտ նոր խնդիրներ ենք դնում՝ անգամ եթե դրանք անհասանելի են թվում։ Պետք է պատրաստ լինենք ավելի շատ եւ արդյունավետ աշխատել», - ասել է Դավիթ Երեմյանը:
Զրույցի թեմաները ներկայացված են ստորեւ.
00:10` Հայաստանի ռեստորանային ոլորտի վերականգնումը 2020-ի շոկերից հետո
01:15` հինգ տարվա զարգացման ծրագիրը՝ երեք ուղղություններով
03:30` 2020-ին ցուցաբերած ճկունությունը եւ մուտքը նոր շուկաներ
05:40` 2020-ի հուլիսին բացված նոր նախագծի հոգեբանական նշանակությունը
07:23` գյուղատնտեսական ծրագրերի ընդլայնումը՝ որպես համավարակի հետեւանք
08:28՝ «սերմից՝ սեղան» հայեցակարգի ծնունդն ու զարգացումը
12:52՝ ռեստորատորների միության դերակատարությունը
15:00՝ պետության աջակցությունը ոլորտին համավարակի ժամանակ
16:40` պատերազմը, Արցախում ունեցած մարդկային եւ նյութական կորուստները
18:56` 2021 թվականի նոր նախագծերը
19:50` արագ աճելու ռիսկերն ու առավելությունները
21:35` ակադեմիայի դերը ընկերության եւ ոլորտի համար
24:50` մրցակցությունը եւ բնական կարգավորումը
26:30` Երեւանից դուրս ծավալվելու ծրագրերը
28:30`գաստրոտուրիզմի զարգացման հեռանկարը
30:35` զարգացման ծրագրերը
Կարծիքներ
Հարգելի այցելուներ, այստեղ դուք կարող եք տեղադրել ձեր կարծիքը տվյալ նյութի վերաբերյալ` օգտագործելուվ Facebook-ի ձեր account-ը: Խնդրում ենք լինել կոռեկտ եւ հետեւել մեր պարզ կանոներին. արգելվում է տեղադրել թեմային չվերաբերող մեկնաբանություններ, գովազդային նյութեր, վիրավորանքներ եւ հայհոյանքներ: Խմբագրությունն իրավունք է վերապահում ջնջել մեկնաբանությունները` նշված կանոնները խախտելու դեպքում: